U bevindt zich hier:   Assortiment  >  Gezuurde producten
Controle van schip tot schap is uw garantie van kwaliteit. Vooral haring wordt gezuurd. Het is een goed beheerst visproduct dat onder MSC label kan worden aangeboden. Haring voor de Kennemervis Group wordt overigens voor een groot deel gevangen door de eigen Astrid schepen.Haring die gezuurd gaat worden moet ook een bepaald vetgehalte hebben. Daarom kan die slechts in een paar korte periodes worden gevangen. Daarna volgt een serie zorgvuldig gecontroleerde processen die leiden tot een superieure kwaliteit.  
 

 
 Vangst, opslag in onderkoeld zeewater aan boord, lossen, sorteren, fileren, vacuüm verpakken en invriezen gebeuren waar de vangst wordt aangeland. Voor FishPartners is dat vaak in de noordelijke wateren bij het zusterbedrijf Werner Larsson.  
 

    

 
 Daarna volgen in Enschede het ontdooien, spoelen, in azijn leggen, laten “rijpen”, spoelen, opgieten met azijn, toevoegen van kruiden, ui/augurk en het verpakken. In deze tweede fase wordt de haring door ervaren medewerkers op smaak gebracht in functie van zijn bestemming (Smaken verschillen immers per land, en zelfs per regio.).De gezuurde producten kunnen worden geleverd als filet met of zonder huid, in kleine stukjes en als rolmops met ui of augurk.Filet, met of zonder huid, in kleine stukjes,of als rolmops met ui en augurk,met de smaak die uw klant verkiest. U vindt het bij FishPartners.  
FishPartners Spakenburg
Haringweg 39
Postbus 158
3750 GD Spakenburg
Nederland
T +31 (0)33 299 80 10
F +31 (0)33 299 80 11
E info@fishpartners.nl

Alle contactgegevens
Kwaliteit & duurzaamheid