Assortiment

maatjesharing

Aan de bron ingekocht voor de beste kwaliteit. Al jarenlang is Werner Larsson een belangrijke leverancier van maatjesharing in Nederland. Werner Larsson is onderdeel van de KVG, daardoor kan FishPartners vanaf de bron inkopen.

Lees meer

verse vis

Iedere morgen – in alle vroegte – keuren, selecteren en kopen de specialisten van FishPartners op diverse veilingen vis afkomstig van over de hele wereld. Daardoor is FishPartners in staat om u een dagvers assortiment aan te bieden.

Lees meer

gerookte vis

Vakmanschap en passie, dat vormt de basis van een goed gerookt product. Dat weten de rookmeesters in Urk ook, specialisten door opleiding, jarenlange ervaring en pure passie. Dit alles om u, onze klant, een beter product te kunnen bieden.

Lees meer

paling en zalm

Gerookte paling en zalm, beide een echte delicatesse voor de consument en daarom onmisbaar bij de visspecialist. FishPartners biedt u een ruime keuze aan paling- en zalmproducten. Zo is het mogelijk de verse paling gestript of gevild te bestellen.

Lees meer

garnalen

FishPartners beschikt over een ruim assortiment aan garnalen. Door een goede samenwerking met de leveranciers en een grootte diepvriesopslag bent u als visspecialist aan het juiste adres bij FishPartners voor alle soorten garnalen.

Lees meer

schaal en schelpdieren

Schaal- en schelpdieren zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van de visspecialist, zoals verse mosselen, oesters of heerlijke coquilles. FishPartners biedt u een divers en ruim assortiment van schaal- en schelpdieren aan.

Lees meer

kibbeling

Een heerlijk warm gebakken portie kibbeling, iets waar veel consumenten voor naar de visspecialist gaan. Het maken van een heerlijk portie kibbeling begint bij het inkopen van kwalitatief goede vis, en dat is waar FishPartners voor staat.

Lees meer

lekkerbekken

Een heerlijk warm gebakken visje, iets waar veel consumenten voor naar de visspecialist gaan en voor terugkomen. Het maken van een heerlijk gebakken visje begint bij het inkopen van kwalitatief goede vis, en dat is waar FishPartners staat.

Lees meer

bonfait

Bonfait is een bedrijf dat onder IFS-certificering prachtige producten produceert voor onder andere de visdetailhandel. Zo produceert Bonfait heerlijke basissalades, -maaltijden en –sauzen, waar u zelf de vis aan kunt toevoegen.

Lees meer

salades

Voor bij de lunch op luxe broodjes, met de borrel op een toastjes of gewoon als beleg op de boterham. Vissalades kunnen voor meerdere eetmomenten gebruikt worden. FishPartners biedt u een ruim assortiment van verschillende salades.

Lees meer

leverancier

FishPartners wil graag haar klanten ontzorgen. Dankzij een fijne samenwerking met Smedes is FishPartners in staat om u een ruim assortiment van non-fish/-food producten aan te bieden. Het gehele Smedes assortiment is te verkrijgen.

Lees meer