Over FishPartners

FishPartners is ontstaan uit een fusie in 2008 tussen drie bedrijven: Gebroeders Muys, Gravis (beide Spakenburg) en Eldoro (Enschede). Alle drie de bedrijven waren al onderdeel van de Kennemervis Groep, voordat besloten werd om onder één vlag door te gaan. Door het bundelen van het vakmanschap en de ervaring van de drie bedrijven kan FishPartners een complete dienstverlening voor de klant creëren. Elke vestiging levert vanuit zijn eigen specialisme een belangrijke bijdrage aan deze dienstverlening.

Sinds de fusie is FishPartners dé visgroothandel voor visspecialisten, met alles wat u nodig heeft op één adres. Van verse- tot gerookte vis en van salades tot sauzen, met ons uitgebreide assortiment zijn wij een totaalleverancier voor de visspecialist. Bij FishPartners staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Bij de ervaren en vakkundige medewerkers zit liefde voor vis als het ware in de genen. Daardoor bent u als klant altijd verzekerd van een versproduct van topkwaliteit.

Dagelijks wordt er door onze specialisten verse vis ingekocht. Niet alleen vanaf de Nederlandse afslagen, maar ook van de Europese afslagen komt dit naar het vissershart van Nederland: Spakenburg. Hierdoor is FishPartners in staat om de klant een dagvers assortiment aan te bieden. Onze diepvriesproducten importeren wij vanuit de hele wereld.

Dankzij een nauwe samenwerking met ons Deense zusterbedrijf Werner Larsson is FishPartners betrokken bij de vangst van de Hollandse Nieuwe. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de maatjes haring waarborgen.

FishPartners beschikt over een eigen wagenpark en eigen chauffeurs, zij verzorgen dagelijks het transport van de vis(producten) naar de klant. Onze chauffeurs brengen niet alleen de bestelling van A naar B, maar zorgen ook dat de goederen netjes in de koel- of diepvriescel worden gelost. Naast het assortiment aan vis leveren wij ook alles wat de hedendaagse professionele visspecialist nodig heeft. Dit doen wij niet alleen vanuit Spakenburg, maar ook vanuit Enschede om de Duitse markt te bedienen.

“Aandacht voor werknemers en klanten staat centraal bij FishPartners, hierdoor ontstaan langdurige en duurzame relaties. Zelf ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam voor FishPartners en doe dit elke dag met veel enthousiasme.”

Jasper - Salesmanager Nederland

jasper fishpartners