leverancier

Uw totaal leverancier

FishPartners wil graag haar klanten ontzorgen, één van de manieren waarop FishPartners dat doet is het aanbieden van een totaal assortiment. Dankzij een fijne samenwerking met Smedes is FishPartners instaat om u een ruim assortiment van non-fish/-food producten aan te bieden. Van visbakolie tot verpakkingsmateriaal en van aardappelgratin tot blikjes frisdrank, het gehele Smedes Fine Food assortiment is via FishPartners te verkrijgen.

smedes

Smedes Fine Food
Smedes Fine Food produceert al jarenlang visbakolie, -meel, sauzen, marinades en kruiden onder haar eigen merk. Ook beschikt Smedes over een breed assortiment aan verpakkingen en vitrinemateriaal.

verstegen

Verstegen
Verstegen is met haar eigen lijn marinades een bekende naam in de branche. Daarnaast produceert zij kwalitatief goede kruiden en sauzen waarmee u een product helemaal af kunt maken.

kesbeke

Kesbeke
Het Amsterdamse Kesbeke staat bekend om haar kwaliteit tafel-zuren, verpakt in grote blikken of in consumentenverpakkingen. Uiteraard zijn ook de Amsterdamse uitjes te bestellen.

degens

Degens
Degens gelooft in zuivere, natuurlijke producten en ontwikkelt exclusief voor het ambacht eenvoudig toepasbare kruiden, sauzen en marinades. Waarmee u zich kan onderscheiden in de markt.

knorr

Knorr
Knorr produceert onder andere (kant-en-klare) soepen, door het toevoegen van vis heeft u in een handomdraai een heerlijke soep. Beschikbaar in de smaken asperge-, Bretons-, mosterd- en vissoep.

wijcko

Wijko
Wijko staat vooral bekend om haar satésaus bij de consument, maar produceert ook heerlijke sauzen voor bij de vis, zoals ravigotte-, remoulade-, knoflook- en cocktailsaus.

epos

Epos
Epos produceert kruiden, specerijen, marinades, sauzen en andere smaakmakers. Ideaal om heerlijke gerechten mee te maken.

yama

Yama
Yama is al jarenlang specialist op het gebied van Aziatische sauzen, kruiden en dressings. Alles wat u nodig heeft voor een Aziatisch gerecht.