kibbeling

Kibbeling

Een heerlijk warm gebakken portie kibbeling, iets waar veel consumenten voor naar de visspecialist gaan en voor terugkomen. Het maken van een heerlijk portie kibbeling begint bij het inkopen van kwalitatief goede vis, en dat is waar FishPartners voor u klaar staat. FishPartners biedt u een ruim assortiment aan bakvis om de lekkerste kibbeling mee te bakken. Daarnaast bent u bij FishPartners ook aan het juiste adres voor o.a. de visbakolie, -meel en de sauzen. Kijk op de achterkant van deze folder voor het assortiment aan vissoorten voor de lekkerbekken.

Alaska Pollak
De Alaska pollak van FishPartners is een uitstekende grondstof voor de kibbeling, door de structuur van deze vis kan hier prachtige kibbeling van gebakken worden. FishPartners biedt u een ruime keuze: van de maten L tot en met XXL, van gezaagd tot ongezaagd. FishPartners probeert haar klanten zoveel mogelijk
te ontzorgen, daarom kunt u de pollak ook ontdooit aangeleverd krijgen.

Kabeljauw
Gebakken kibbeling van echte kabeljauw, voor een heerlijk resultaat. Door een ruim aanbod aan kabeljauw is FishPartners de leverancier voor u op het gebied van kabeljauwkibbeling. Wilt u de kibbeling zelf snijden van hele filets? Of kant-en-klaar aangeleverd krijgen? Bij FishPartners kan het allemaal.

Informeer bij uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden voor de kibbeling.