gerookte vis

Gerookte vis

Vakmanschap en passie, dat vormt de basis van een goed gerookt product. Dat weten de rookmeesters in Urk ook, specialisten door opleiding, jarenlange ervaring en pure passie. Dit alles om u een beter product te bieden. Het roken van vis begint bij een zorgvuldige selectie, immers is niet elke vis geschikt om te roken. Het juiste vangstmoment, hoogwaardige rooktunnels en de passie van de rookmeesters garanderen een kwalitatief uitstekend product.

Makreel

  • Makreel Gestoomd
    • Prachtige goudkleurige makrelen uit eigen rokerij, verkrijgbaar in verschillende sorteringen
  • Makreelfilets
    • Ambachtelijk gerookt: naturel, peper of fiësta
  • Makreel Graatarm
    • Deze filets zijn na het roken gefileerd, hierdoor blijft de vis smaakvoller. De filets zijn individueel verpakt in krimpfolie. Circa 10 stuks per kilo
  • Makreel Flakes
    • Deze makreelsnippers zijn na het roken gefileerd en geportioneerd, hierdoor uitstekend te gebruiken voor visschotels of salades

Haring

  • Koud gerookt
    • Spekbokking
    • Brado’s
  • Warm gerookt
    • Stoombokking
    • Kippers
    • Haringkoninkjes

Overige gerookte producten

  • Schillerlocken
  • Meerval gerookt (Clarias)
  • Poon gerookt
  • Schelvis gerookt
    • Zowel geheel als filets
  • (Zalm)Forel gerookt
    • Zowel geheel als filets
  • Sprot
  • Gestoomde sprot
    • Verkrijgbaar in zijn geheel, als filets of in bosjes
  • Heilbot
    • Een gehele zijde, getrancheerde filets of in moten