maatjesharing

Maatjesharing

Aan de bron ingekocht voor de beste kwaliteit. Al jarenlang is Werner Larsson een belangrijke leverancier van maatjesharing in Nederland. Werner Larsson is onderdeel van de KVG, daardoor kan FishPartners vanaf de bron inkopen. Werner Larsson verzorgt de vangst en verwerking (onder MSC-keurmerk door de Astrid schepen). Voor en tijdens het maatjesseizoen staat FishPartners dagelijks in contact met dit bedrijf om zo beter in te kunnen spelen op de wensen van de klant. Een streng gecontroleerd productieproces leidt daarna tot een smaakvol product van ambachtelijke kwaliteit. FishPartners kan volgens uw specifieke wensen haring schoonmaken en verpakken.

Gewenste haring
Gedurende de periode van de Hollandse Nieuwe kiest u het type haring waar u mee wenst te werken: klein of groot, stevig of zacht, zout of zacht-zilt. Vervolgens kan er een bepaalde partij voor u worden vastgezet, zodat u het aankomende jaar beschikt over de gewenste soort haring.

Sortering en verpakkingen
U vindt bij FishPartners maatjesharing in verschillende sorteringen en verpakkingen. Zo levert FishPartners haring o.a. in emmers met een sortering van 35 tot 50 stuks in 5kg, dit heeft alles te maken met de gewenste grootte van de haring voor de klant. De maatjes zijn, naast de emmers van 5kg, ook beschikbaar in vacuümzakken van 9kg. Voor vragen rondom de (gewenste) haring kunt u altijd terecht bij uw vertegenwoordiger.

Schoongemaakte haring
FishPartners begrijpt dat u als ondernemer erg druk bent en vaak handen tekort komt, daarom probeert FishPartners u zoveel mogelijk te ontzorgen. Om diezelfde reden kunt u bij FishPartners terecht voor schoongemaakte haringen, zowel vers als bevroren.

Productie van de maatjesharing in Skagen, Denemarken.