fishpartners

FishPartners Spakenburg

Spakenburg is het centrale punt van FishPartners. Hier vindt onder andere ontvangst, verwerking en opslag van alle verse, diepgevroren en verwerkte visproducten plaats. Op locatie is een team fileerders, zij zijn verantwoordelijk voor het bewerken van de verse vis, hier wordt de vis bijvoorbeeld gefileerd, gestript of geportioneerd.

Dagelijks worden in Spakenburg veel orders verwerkt, zowel voor onze Spakenburgse klanten als onze klanten elders in Nederland. Voor de lokale klanten is er een groothandelswinkel waar zij de vis(producten) kunnen afhalen. Een verkoopteam in Spakenburg houdt telefonisch contact met de klanten elders in Nederland, zij verwerken de orders in het systeem, zodat vervolgens de orderpickers de orders kunnen verzamelen. Uiteindelijk wordt met eigen transport de order bij de klant geleverd.

FishSuper
De FishSuper is een groothandelsmarkt waar de klant dagelijkse verse vis en visproducten kan afhalen. Tot het brede aanbod behoren ook schaal- en schelpdieren, gerookte vis, delicatessen en bijproducten. In de winkelruimte staat een team van specialisten klaar om de klant te helpen met hun specifieke wensen. De medewerkers met hun grondige productkennis staan garant voor een snelle service. Alles om de klant nog beter van dienst te zijn.

Fileerderij
Dagelijks verzorgt een enthousiast team het handmatig fileren van diverse vissoorten in Spakenburg. Het zijn uiterst bekwame vakmensen die veel ervaring hebben in de vissector, hierdoor ontvangt de klant alleen producten van zeer goede kwaliteit.