Een webshop kan lucht geven….

Nieuws

Een webshop kan lucht geven….

Drukte met de Kerst? Veel klanten tegelijkertijd in de winkel? Een webshop kan hierbij lucht geven. 

Het zou zomaar kunnen dat er 100 klanten bestellen en door gebruik te maken van een webshop kunt u bepalen waar zij de bestelling ophalen en kunt u het ophalen van de bestellingen zelfs in tijdvakken indelen, zodat er nooit teveel mensen tegelijkertijd zijn. Denk bijvoorbeeld aan afhalen achterom, vanuit een koelwagen of op een andere locatie. Denk hierover na en ontlast hiermee de winkel.

Bent u bang dat u extra verkoop misloopt als de klant niet in de winkel komt? Juist in een webshop wordt heel gemakkelijk iets extra’s aangeklikt en wat is er over van extra verkoop als andere klanten weglopen i.v.m. de wachttijd?

De afgelopen maanden heeft FishPartners samen met Midmid (een bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van alles-in-een platform voorwebsite, webshop, drukwerk, narrowcasting, analystic en communicatie), een platform opgericht waarin u, als afnemer van FishPartners, een webshop kunt openen.

Voor u, nu de kans om ruim voor de feestdagen uw eigen webshop kant-en-klaar te hebben.

Enkele voordelen van deze webshop:
– Ingericht in uw stijl
– Een volle database met 55 product foto’s, verzorgd door FishPartners
– Een fotograaf die voor een vast bedrag aan huis foto’s komt maken
– Diverse koppelingen mogelijk, zoals Piggy, Ideal enz.– Onbeperkte support/ondersteuning/begeleiding per email en telefoon 

 

Wil je onze demo webshop bekijken? Klik op deze link:ijken?
Klik op deze link:
https://demo.fishpartners.shop

 

Er zijn twee mogelijkheden:
– De webshop wordt gekoppeld aan uw eigen bestaande website.
– De website en webshop in één. Een vorm die tegenwoordig meestal wordt ingezet. Daarbij bent u ook af van uw huidige kosten van uw website.

Midmid is bekend met vers. Zij hebben o.a. de webshop gebouwd voor veel andere vers sectoren en werken samen met formules en groothandels als Uw Slager, Alexanderhoeve, Remijn, Treur, FishPartners, etc. Ook in de non-food zijn zij actief met o.a. Topbloemen, horeca, sportclubs, stadions en festivals met Twelve.

Met dit aanbod ontzorgen wij, FishPartners en Midmid, u volledig, waardoor u geen omkijken meer heeft naar de technische kant van de webshop.

Wilt u starten met een webshop, neem dan contact op met Heidy. Zij kan u meer informatie geven en samen met MidMid helpen met opstarten. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 0332998010 of via mail h.vandenburg@fishpartners.nl

Door gebruik te maken van dit platform is het starten heel eenvoudig en kost het u weinig tijd.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.