FishPartners behoudt IFS certificaat

Nieuws

FishPartners behoudt IFS certificaat

Bij FishPartners Spakenburg kon dinsdag 20 november 2018 de vlag in top. Opnieuw was certificering een feit en dit keer zelfs op Higher Level. FishPartners Spakenburg beschikt reeds 3 jaar over het IFS certificaat en is in die tijd van Foundation- naar Higher level gepromoveerd, het hoogste niveau.

Samen naar een nog hoger niveau
Een prestatie waar wij erg trots op zijn. Gebak bij de koffie kon dus niet uitblijven voor alle personeelsleden. De vestiging op Urk, waar de rookactiviteiten plaatsvinden, beschikt ook reeds enige jaren over het IFS certificaat.

Uiteraard kan onze vestiging in Enschede, waar diverse marinades worden geproduceerd en dat vooral een doorvoerpunt naar de Duitse markt is, niet achterblijven. Ook FishPartners Enschede is keihard bezig om de IFS certificering te behalen. Een prachtige kans om ook dit schitterende bedrijf naar een nog hoger niveau op het gebied van voedselveiligheid te stuwen.

De kansen die deze certificering biedt voor FishPartners en voor de klant/leverancier zijn vanzelfsprekend enorm. De zekerheid dat het product op het gebied van voedselveiligheid aan alle eisen voldoet is prettig samenwerken.

Complimenten aan ieder die bijgedragen heeft aan deze prestatie.

fishpartners ifs food
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.