werken bij fishpartners

Werken bij

Wij zoeken mensen die net zo servicegericht en gepassioneerd zijn als wij allemaal. Die ondernemend zijn en het best tot hun recht komen bij een flinke dosis verantwoordelijkheid. Hiernaast vinden wij het belangrijk dat onze mensen met plezier naar hun werk gaan en blijven gaan.

Investeren in ontwikkeling en opleiding staan dan ook hoog op onze lijst. Binnen FishPartners draait het niet alleen om vis maar juist ook om de mensen die er werken! Samen pakken we aan om onze klanten meer dan tevreden te houden! Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures.

Staat er geen passende vacature voor jou bij maar denk jij dat jij je als een vis in het water voelt bij ons? Stuur ons dan een open sollicitatie naar info@fishpartners.nl.

Open sollicitatie

Staat de gewenste vacature niet op deze pagina, stuur dan een open sollicitatie.

Bekijk vacature

Allround Productiemedewerker

Je komt te werken in een groeiende organisatie met ruimte en aandacht voor jouw ontwikkeling. Je krijgt een afwisselende en uitdagende functie. Kans op een vast dienstverband en een goed salaris.

Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur (Bunschoten-Spakenburg)

Je ziet ze door heel Nederland: de vrachtwagens van FishParters. Met betrokken chauffeurs, die er voor zorgen dat onze vis keurig op tijd worden geleverd aan onze klanten. Omdat onze organisatie blijft groeien zoeken we nieuwe fulltime chauffeurs.

Bekijk vacature

Allround productie- winkelmedewerker (Bunschoten-Spakenburg)

Hou jij van aanpakken en vind jij het leuk als klanten tevreden de deur uitgaan?
Voor de FishSuper en de Expeditie zijn we opzoek naar nieuw personeel. Affiniteit met vis, in teamverband werken is geen probleem en je houdt wel van een geintje op de werkvloer? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

“Aandacht voor werknemers en klanten staat centraal bij FishPartners, hierdoor ontstaan langdurige en duurzame relaties. Zelf ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam voor FishPartners en doe dit elke dag met veel enthousiasme.”

Jasper - Salesmanager Nederland

jasper fishpartners