werken bij fishpartners

Werken bij

Wij zoeken mensen die net zo servicegericht en gepassioneerd zijn als wij allemaal. Die ondernemend zijn en het best tot hun recht komen bij een flinke dosis verantwoordelijkheid. Hiernaast vinden wij het belangrijk dat onze mensen met plezier naar hun werk gaan en blijven gaan.

Investeren in ontwikkeling en opleiding staan dan ook hoog op onze lijst. Binnen FishPartners draait het niet alleen om vis maar juist ook om de mensen die er werken! Samen pakken we aan om onze klanten meer dan tevreden te houden! Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures.

Staat er geen passende vacature voor jou bij maar denk jij dat jij je als een vis in het water voelt bij ons? Stuur ons dan een open sollicitatie naar info@fishpartners.nl.

Productiemedewerker

Wij zijn opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die ons hierbij wil helpen voor de locatie Spakenburg.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Staat de gewenste vacature niet op deze pagina, stuur dan een open sollicitatie.

Bekijk vacature

“Bij FishPartners kun je blijven groeien. Na mijn afstudeerstage kreeg ik de mogelijkheid om werkzaam te blijven op de salesafdeling, hier sta ik dagelijks in contact met de klant. Daarnaast krijg ik via FishPartners de kans om mijzelf, door het volgen van opleidingen, te ontwikkelen.”

Bjorn - Verkoper Nederland

bjorn fishpartners